Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler odası başkanlığının yeni hizmet binası yapımı sürecinde artık sona gelindi.

Nevşehir SMMMO'ya Bir Trilyonluk Yeni Hizmet Binası kazandırılmasının haklı gururunu yaşadığını belirten Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Oruç Irmak, yapılacak yeni hizmet binası sayesinde oda üyelerinin ve yönetiminin daha modern koşullarda bir çalışma ortamına kavuşacağını söyledi.

Irmak, Nevşehir SMMMO tarafından yapım harcamaları genel merkez marifetiyle karşılanacak yeni hizmet merkezi için Nevşehir Belediye Meclisi tarafından da onaylanan arsa tahsisinde kolaylıklar sağlayan Başkan Ünver ve Nevşehir Belediye Meclis üyelerine teşekkür etti.


Yaklaşık 1 Milyon TL’ye mal olması beklenen Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler odası başkanlığının yeni hizmet binasında Cumartesi günü genel kurul yapılacağı ve Temmuz ayı içinde hizmete gireceği bildirildi. Yeni hizmet binasında çok amaçlı toplantı salonlarının yanında, yurt genelinden bölgeye gelebilecek grupların ağırlanabileceği konaklama tesislerinin de yer alacağı belirtildi.

Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler odasının yeni hizmet binasının 2016 yılı Temmuz içerisinde tamamlanarak hizmete girmesi bekleniyor.