Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Nevşehir Spor, İlk olarak Teknik Direktör bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Nevşehir Spor Kulüp Başkan Adayı olan Muzaffer Leblebici’in daveti üzerine kariyerinde bir çok başarılara imza atan Yavuz İncedal Nevşehirspor için ilimize geliyor.


İş Adamı Muzeffer Leblebici öncülüğünde yeni sezon hazırlıklarına hızlı bir şekilde başlayan Nevşehirspor'da, Profosyonel Yönetici olarak İdari Menajerliğe getirilen İsmet Savcılıoğlu ile yapılan istişareler sonucunda yeni sezon için Nevşehirspor teknik direktör arayışlarını masaya yatırdı . Bu manada hedefleri doğrultusunda ön plana çıkan iki üç isimden biri olan ve Türk futbol kamuoyunun yakından tanıdığı çok değerli bir isim olarak en son geçen yıl Süper Lig takımlarından Mersin İ. Y T.Direktörü Nurullah Sağlam'ın yardımcılığı görevini yürüten Yavuz İncedal'la görüşmek üzere Nevşehir'e davet etti.

Teknik Direktörlük konusunu tecrübeli futbol adamı Yavuz İncedal ile çözmeyi planlayan Nevşehirspor'da, Başkan Leblebici ve İdari Menajer Savcılıoğlu bugün İncedal ile masaya oturacağı belirtildi. Bugün yapılacak görüşmeler sonrasında karşılıklı olarak anlaşma sağlanırsa Türk futbolunun önemli isimlerinden Yavuz İncedal Nevşehirpor için imza atması bekleniyor. 

Yavuz İncedal Kimdir? Kısaca tanıyalım:

Türk futbolunun yetiştirdiği önemli değerlerden Yavuz İncedal, Şimdiye kadar Sakarya Spor, Konya Spor, Darıca Gençlerbirliği, Çorum Belediye Spor, Büyükşehir Belediye Erzurum Spor, Gümüşhane Spor, Dardanel Spor, Elazığ Spor, Konya Anadolu Selçuklu Spor, Konya Spor ve Eskişehir spor’u çalıştırdı.