Türkiye, Başta aziz Milletimiz Olmak üzere, Cumhurbaşkanımız,  Meclisimiz, bütün siyasi partilerimiz, kahraman Polisimiz, onurlu Türk silahlı kuvvetleri mensupları, tüm medyası ve sivil toplum kuruluşları birlikte direnmiş ve akamete uğratmıştır.

Tüm dunya'ya bir demokrası dersi vermiştir. Birlik beraberliğimizi muhafaza ederek bu tür hain saldırılara yine milletce en güzel cevabı vereceğimize yürekten inaniyoruz. Dış güçlerin gölgesinde aziz vatanımızın bölme amaclı darbe girişiminde bulunanlar, yüce Türk adeleti karşısında en ağır bedeli ödemelidir.
Cumhuriyetimizin, demokrasimizin, vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünün bekciliğini yapan şehitlerimize Allah'tan rahmet yakından baş sağlığı, yaralarımızıda açil şifalar diliyoruz.
Bu aziz milletin en önemli değerlerinden olan sağlığını emanet ettiği vatan seven hekimler olarak demoraksiye sahip çıkma noktasında her zaman olduğu gibi bugünde bütün varlığı ile tek vucut halinde devletimizin, milletimizin ve seçilmiş hükümetimizin yanındadır.  ''Hakimiyet, kayıtsız Şartız Milletindir''

Kamuoyuna saugıyla duyurulur.
Nevşehir Tabipler odası Başkanlığı