Ankara'dan Nevşehir'e İkinci Acı Haber : Ankara Kızılay'da dün akşam meydana gelen terör saldırısında Nevşehirli iki kişi hayatını kaybetti.

Ankara Kızılay'da dün akşam meydana gelen terör saldırısında Nevşehirli iki kişi hayatını kaybetti.

Ankara Kızılay'daki terör saldırısında 37 kişi hayatını kaybetmişti. Bu kişilerin kimlikleri teker teker belli olurken Nevşehir nüfusuna kayıtlı Zeynep Başak Gülsoy ve Hamide Sibel Çetinkaya yaşamlarını yitirdiği tespit edildi.
 
Bu kişilerden biri Nevşehir ili Hacıbektaş ilçesi nüfusuna kayıtlı olan ve Ufuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Zeynep Başak Gülsoy da terörün kurbanları arasında yerini aldı.
 
Nevşehir ili Hacıbektaş ilçesi nüfusuna kayıtlı Zeynep Başak Gülsoy, Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Ankaralı 20 yaşındaki Nusrettin Can Çalkınsın ile arkadaş idiler. Üniversiteli gençler, dün akşam vakti evlerine dönmek üzere Ankara Kızılay Güvenpark önünde otobüs beklerken meydana gelen patlamada can verdiler. Terör ikisini birlikte kurbanları arasına aldı. 
 
Bir diğer teröre kurban verdiğimiz hemşerimiz ise Nevşehir'in Gülşehir ilçe nüfusuna kayıtlı Hamide Sibel Çetinkaya (Özay) da aynı terör saldırısında hayatını kaybetti.
 
Dün akşam Ankara'da meydana gelen terör saldırısında Ali Uslu'nun dayısı Yüksel Özay'ın kızı olan ve Milli Eğitim Bakanlığı basın danışmanlığı personelinden Hamide Sibel Çetinkaya (Özay)  hayatını kaybetti.

Hemşerilerimiz son yolculuklarına uğurlandı. 

Hain terör saldırısında vefat eden hemşerilerimize baş sağlığı , Terör mağduru yakınlarının , Milletimizin ve bütün Nevşehirlilerin başı sağ olsun. Nevşehir FİB Haber Merkezi olarak Terörü bir kez daha lanetliyoruz.