Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, 30 Ağustos'un vatanımızı işgal edenlere karşı, milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde verdiği eşsiz kurtuluş destanının adı olduğunu belirtti.

Salaş mesajında; "Şanlı tarihimizin değerli anlarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 94'inci yıl dönümünü, milletçe idrak etmenin mutluluk ve gururunu yaşıyoruz. Tarihi, üstün başarılarla dolu Türk Milletinin övünç abidesi olan 30 Ağustos Zafer' i, milli değerlerini ve birliğini muhafaza eden bir milletin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının tarihsel ispatı olmuştur. Şüphesiz ki bu büyük zafer, tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir ki; Türk milleti, vatanı ve milletinin varlığı ve birliği söz konusu olduğunda, şartlar ne olursa olsun, bu uğurda canını seve seve verebilmektedir "dedi.

Kurtuluş ateşinin ülkemizi aydınlattığı, tarihimizin önemli zaferlerinden olan 30 Ağustos’un, yüce milletimizin azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zafer olduğunu dile getiren Salaş, “Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer bayramını kutluyor, başta milli mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ülkemizin bağımsızlığı için canlarını feda eden
 tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” dedi.