Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş beraberinde Meclis Başkanı Mehmet Havalı ,Yönetim Kurulu Üyesi Ali Aslan, Sunay Özdemir ve Borsa Genel Sekreteri Uğur Aydoğan, Nevşehir'in Derinkuyu İlçesi Kaymakam Vekili Hasan Kurt’u makamında ziyaret ederek “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundular.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, "Derinkuyu Kaymakamımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Biz tüm ilçelerimizdeki kaymakamlarımızla memleketimizin meseleleri konusunda el birliğiyle çalışıyoruz. Sayın Kaymakamımızla birlikte de Derinkuyu için canla başla çalışacağımıza inanıyorum" dedi.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, yürüttükleri faaliyetler hakkında Kaymakam Vekili Hasan Kurt’u bilgilendirdi.  Kaymakam Hasan Kurt’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Salaş, Biz de sizler gibi şehrimize ve insanlarımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. Şehrimizde kurumlar arasında güzel bir birliktelik söz konusu. Sizler de bizleri kendinizden biri olarak kabul görün. İnşallah bundan sonra her alanda birlikte çalışıp, daha güzel hizmetleri ortaya çıkartacağız” diye konuştu.


Nevşehir ve Derinkuyu halkına hizmet etmenin kendisi için bir şeref olduğunu kaydeden Kaymakam Hasan Kurt ise, “Öncelikle Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde olmaktan çok mutluyum. Derinkuyu’da Derinkuyulu insanına, Nevşehir insanına ne kadar hizmet edersem, ne kadar onların derdini derdim bilirsem, problemlerine çözüm bulursam kendimi mutlu hissederim. Nevşehir büyük potansiyele sahip bir ilimiz. Derinkuyu ilçemizde tarımsal ve turistik değerleri ile önemli bir ilçemiz. İnşallah hep birlikte el ele vererek potansiyelimizi en iyi şekilde değerlendiririz. Müşterek hareket edersek sadece biz değil, ülkemiz kazanır. Allah’ım bizleri utandırmasın” dedi.

Ziyaret sonrası, Derinkuyu Kaymakamı Hasan Kurt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Borsa Başkanı Salaş , Meclis Başkanı Havalı ve Yönetim Kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.