Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'i makamında ziyaret etti.

Nevşehir Ticaret Borsası tarafından il genelinde ihtiyaç sahibi Öğrencilere kışlık bot yardımında bulunmak için Milli Eğitim Müdürlüğü İle Protokol İmzalandı. Protokol sonrası kışlık botlar il genelinde ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş protokol sonrası yaptığı açıklamasında; "Her yıl eğitim yardımlarının düzenli olarak yapılmasına büyük önem verdiklerini ifade ederek, "Bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi unutmadık. Üst kuruluşumuz olan TOBB işbirliği ile Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 300 çift kışlık bot teslim ettik. Teslim edilen botlar daha sonra Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi çocuklarımıza verilecek. İnşallah her yıl bu tür eğitim yardımlarımız devam edecek." dedi.

Başkan Salaş son olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere, bu yardımların ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırılmasında emek harcayan İl Milli Eğitim Müdürümüze, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize tüm yönetici arkadaşlarıma ve personelimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin kışlık botlarını güzel günlerde kullanmalarını diliyorum" diye konuştu.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'de, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Salaş'a ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden ve eğitime yaptıkları katkılarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Demir, Elbette çocuklarımız herşeyimiz. Eğitim en önemli çalışma konumuz. Eğitimimize, çocuklarımıza kimin ne kadar katkısı, yardımı olursa ona minnet borçluyuz, şükran borçluyuz. Nevşehir Ticaret Borsasına, teşekkür ediyorum bu hassasiyetlerinden dolayı kendilerini kutluyorum. Çocuklarımız inşallah sıcacık bir kış geçirir. Ellerine, gönüllerine sağlık.” dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 2019 yılı Eğitime Destek Yardımı kapsamında Nevşehir Ticaret Borsası tarafından alınan 300 çift Bot ilimiz Nevşehir okullarında bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtımı okullarımız tarafından yapılacak.