Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri, yeni göreve başlayan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a makamında “hoşgeldiniz” ziyaretinde bulundu.

Kendilerini makamında kabul etmesinden dolayı Vali Aktaş’a teşekkür eden, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş; Yeni görev yeri olan Nevşehir’in kendisine hayırlı olması dileğini ileterek, Ticaret Borsası’nın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Salaş, Bir dönem önce görev yapan Vali Ceylan
 ile iyi diyaloglar içerisinde çalıştık. Sizinle de aynı şekilde işbirliği içerisinde çalışacağımızı belirtmek istiyorum. Yeni görevinizin ilimize ve sizlere hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Vali İlhami Aktaş, Nevşehir Ticaret Borsası tarafından gerçekleştirilen bu nazik ziyaretler nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.


Vali Aktaş ; Nevşehir'deki kamu kurumu niteliğinde olsun Sivil Toplum Kuruluşu niteliğinde olsun Nevşehir'in ekonomik hayatıyla ilgili olan tüm kurum ve kuruluşlarla birlik ve beraberlik ortamını tesis ederek, Nevşehir'in sorunlarını el birliğiyle çözmemiz gerekiyor. Nevşehir Ticaret Borsası olarak ilimizin ekonomik hayatında önemli bir kuruluşsunuz. Görevim süresi boyunca Nevşehir' faydalı olabilmek için, Nevşehir'in ticaret hacmini ve ihracat rakamlarını arttırmak için bilgi paylaşımında bulunarak birlikte çalışıp İlimizi kalkınmış iller seviyesine taşımalıyız. Projelerinizde Valilik olarak üzerimize düşen desteği vereceğiz. Nevşehir'e daha fazla katkıda bulunmanızı temenni ediyorum. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum ” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, Vali İlhami Aktaş'ın Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar dilemesi ve hatıra fotoğrafı çektirmesi ile son buldu.