Türk Hava Kurumu Nevşehir Şubesi Başkanı Volkan Çetinkaya, 2.Başkan Mehmet Ali Soydemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Şarlak ve Zafer Kabalcı  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'yı makımda ziyaret etti. 

Başkan Arı'ya yurt genelinde ve Nevşehir bölgesinde Türk Hava Kurumu'nun yürütmüş olduğu faaliyetlerden bahseden THK Nevşehir Heyeti, yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yürülücek sportif havacılık faaliyetlerinde THK'ya destek vermekten mutluluk duyacağını dile getirdi.  Kurumun şube başkanlığı görevine bir süre önce atanan Çetinkya’yı tebrik ederek çalışmalarında başarılar dileyen Arı, yönetim kurulu üyeleri ile de bir süre sohbet etti.

Kabulü için Başkan Arı'ya teşekkürlerini ifade eden THK Nevşehir Şubesi 2. Başkanı Mehmet Ali Soydemir burada yaptığı açıklamasında; Yaklaşan kurban bayramı dolayısıyla tüm vatandaşları geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda kurban derilerine Türk Hava Kurumuna bağışlayama davet etti.

Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten Belediye Başkanı Arı, Türk Hava Kurumu'nun ülkemiz için çok önemli olduğunu ve Nevşehir Şubesi'ne her zaman destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.