Nevşehir Ülkü Ocaklarının düzenlediği Mektuplarla Çanakkale isimli program ayakta alkışlandı.
Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen programa MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Eski Milletvekili Mehmet Varol, Ülkü Ocakları Başkanı Cihat Burak Korkmaz, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Turgay Çetin, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Ülkü Ocakları eski başkanları Kubilay Özdil ve Yahya Leblebici ile İş Adamı Musa Ertaş ve çok sayıda ülkücü genç katıldı.
İstiklal Marşımızın okunması ve saygı duruşuyla başlayan program daha sonra Kuranı Kerim tilaveti ve Şehitlerimize okunan dualarla sürdü.
Ülkü Ocağı Başkanı Cihat Burak Korkmaz, bugün Türk milletinin bu güzel vatanda yaşıyorsa Şehitlerimizin sayesindedir diyerek başladığı sözlerine; “Çanakkale savaşlarının yapıldığı günlerde Seyit Onbaşılar vardı, bugün Ömer Halisdemir’ler, Fethi Sekin’ler var. Türk Milleti sahipsiz değil. Milletimizin bu büyük feraseti ile bu millet ilelebet yaşayacak. Akşamın bu saatinde evlerinizde oturmak yerine buraya gelen tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Ülkü Ocağı Başkanı Korkmaz’ın konuşmasından sonra ülkücü gençler Çanakkale savaşları esnasında yaşananları anlatan skeçler sahnelediler, o süreçte savaşa katılan askerlerin ailelerine yazdıkları mektuplardan alıntılar yapıldı.
Programa katılanların ayakta alkışladığı gecenin sonunda MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Ülkü Ocakları Başkanına ve programda emeği geçen tüm ülkücülere teşekkür etti.