Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İlçelere bağlı köy ziyaretleri kapsamında Gülşehir köylerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Köy ziyaretlerinde Vali Aktaş’a; Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin, Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli ve ilgili köy muhtarları eşlik etti.

Vali Aktaş, beraberindekilerle birlikte ilk olarak Gülşehir İlçesine bağlı Alemli Köyünü ve daha sonra Dadağı, Gümüşyazı, Yeşilöz, Civelek, Alkan, Yeniyaylacık, Eskiyaylacık ve Gümüşkent köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

Vali İlhami Aktaş, ziyaretlerinde ilgili köy muhtarından, köylerin ekonomik ve genel yapısı hakkında bilgiler alırken, vatandaşların taleplerini yerinde almak ve dertlerine ortak olmak için köy ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyledi ve vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte huzur ve güven içerisinde yaşamlarını sağlamak, devlet olarak birinci önceliklerinin olduğunu, bunu sağlamak için de devletin her türlü imkânlarının seferber edildiğini belirtti.

Köylü vatandaşlar ise Vali Aktaş’ı, köylerinde görmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek, teşekkür ettiler.

Köy muhtarları ise, köylerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Vali Aktaş’a ve beraberindekilere teşekkürlerini ilettiler.

Köyleri ziyaretlerinin ardından Vali Aktaş, Gümüşkent köyünde restoresi tamamlanan,GümüşkentKültür Merkezinin açılış törenine katıldı.