Nevşehir Valiliği, ilimiz'de ilk kez Açık Kapı Uygulamasını başlatıyor.14 Kasım 2016 Pazartesi günü itibariyle ilimiz'de ilk kez uygulamaya girecek olan Açık Kapı Uygulaması ile, Nevşehir Valilik kapısını vatandaşlara sonuna kadar açacak.

Nevşehir Valisi İhami Aktaş hızlı ve güvenli iletişimi sağlamak amacıyla açık kapı uygulamasına geçeceklerini duyurdu. Bu uygulama ile  ‘Açık Kapı’ bölümü konularak vatandaşlar şikayetlerini ve taleplerini en kısa zamanda ve güvenli olarak iletmesi sağlanmış olacak.

Nevşehir Valiliğin Kapısı Vatandaşa Sonuna Kadar Açık!

Nevşehir Valisi İhami Aktaş: 14 Kasım 2016 Pazartesi günü start alacak olan Açık Kapı Uygulaması ile bundan sonra her hafta Pazartesi günleri vatandaşlarımızı karşılaştıkları sıkıntılar için Valilik kapısının sonuna kadar açık olacağını belirtti.

BANA DOĞRUDAN ULAŞACAKLAR

Vali Aktaş, yeni uygulamadan bahsederek; “Pazartesi gününden itibaren bütün vatandaşların, bana doğrudan oluşabileceği hizmetler ve diğer hususlar ile ilgili ‘Açık Kapı’ adında bir uygulama başlatacağız. Dolayısıyla vatandaşımız, herhangi bir kamu hizmetinden faydalanmakta zorlandığında bana doğrudan ulaşabilecek. Hizmetlerin aksamaması için gerekli tedbirleri alacağız. Vatandaşımızın sorunuyla doğrudan ilgileneceğiz” diye konuşmuştu.

VATANDAŞ MEMNUN

Yeni uygulama hakkında FİB Haber.Com haber merkezimize açıklamada bulunan Nevşehirli vatandaşlar istek ve taleplerinin kolay yoldan ve resmi olarak Valiliğe ulaşacak olmalarından dolayı memnun olduklarını belirterek; “Böyle bir uygulama çok güzel. Vatandaşların birçok derdi sıkıntısı oluyor. Bunu Vali’ye olsun Valiliğe olsun iletmek istiyor. Bu şekilde insanlar hem dertlerini şikâyetlerini hem rahat hem kolayca iletebilecek. Direkt olarak Vali ile iletişim kurmak zaten çok daha güzel. Bu uygulama için Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş'aa ilgisinden dolayı ve halk ile halk içinde olduğu için çok teşekkür ederiz” dediler.

Vali Aktaş, vatandaşların ve esnafın her türlü sıkıntılarında Valiliğin kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade etti.