Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, “Ramazan Bayramı” öncesi arefe günü şehitlerimiz Mehmet Memiş ile Yaşar Karakaya’nın ailelerine evlerinde ziyarette bulundu.

Ramazan Bayramı dolayısıyla arefe gününde ilk olarak Kocaeli/Gölcük Deniz Kuvvetleri Donanma Komutanlığında görevli iken Gölcük Depreminde binanın yıkılması üzerine şehit olan Şehit Mehmet Memiş’in 15 Temmuz Mahallesinde ikamet eden babası Raşit Memiş ve annesi Fatma Memiş’i ve akabinde de Hakkari Dağ Komando Birliğinde görevli iken geçirdiği kaza sonucu şehit olan Şehit Yaşar Karakaya’nın İlimiz Merkez Cevher Dudayev Mahallesinde ikamet eden eşi Ayfer Karakaya ile kızı Gamze Karakaya’yı evlerinde ziyaret eden Vali İlhami Aktaş; “Şehitlerimizin anneleri, babaları, aileleri bizlere birer emanettir. Tüm şehitlerimizin aileleri olmak üzere, sizlerin Ramazan Bayramı’nızı tebrik ediyorum” dedi ve istek ve taleplerini de dinledi.

Şehit aileleri ise Vali Aktaş’ın yapmış olduğu bayram ziyaretlerinden çok memnun olduklarını ifade ederek, kendilerine teşekkürlerini ilettiler.

Vali Aktaş’a ziyaretlerinde; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener de eşlik etti.