Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman’ı ziyaretlerinden dolayı Vali İlhami Aktaş’a teşekkür etti ve belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman; "Nevşehir Valimiz Sayın İlhami Aktaş, Belediyemizi, Esnaf Kardeşlerimizi, Kasaba Halkını, Cami Cemaatini, Kültür Merkezimizi, Şehit Ahmet TEKDEMİR İlkokulunu, Tatlarin Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulunu, Aile Hekimliğini, Yeraltı Şehrimizi, Tatlarin Barajı Mesire ve Piknik Alanını, Afetevleri Parkını ziyaret edip bizi onurlandırmıştır.. Kasabamızda yapılan hizmetlerle ilgili bilgi alışverişinde bulunulup yapılacak hizmetlerle alakalı istişareler yapıldı.. Sayın Valime Ziyaretinden dolayı Kasabam ve Şahsım adına sonsuz Şükran’larımı sunarım..." dedi.

Vali Aktaş ise belediye çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Adıyaman’a teşekkür ederken bundan sonra ki çalışmalarında başarılar diledi.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş Tatlarin belediyesi ziyareti sonrasında ise kasaba esnaflarını ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundu.