Nevşehirli Afrin Gazisi Uzman Çavuş Zeki Didinmez, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'i babası Abdullah Didinmez ile birlikte nezaket ziyaretinde bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı Harekâtı Gazisi Nevşehirli kahramanımız Zeki Didinmez babası ile birlikte Vali Sezer Becel'i ziyaret ederek, yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Afrin Kahramanı Gazimiz Zeki Didinmez ziyarette Vali Sezer Becel'e, bölgede yaşadıklarını ve anılarını anlattı.

Sizler bizim başımızın tacısınız...

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Vali Sezer Becel ise, Afrin Gazisi Zeki Didinmez ve babası Abdullah Didinmez’e teşekkür etti.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, vatan için canlarını feda eden şehitler ve vatanı savunurken yaralanan Gazilerimizin ve ailelerinin değerli olduğunu ifade ederek, devlet olarak her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanlarında olduklarını söyledi.

“Aziz Şehitlerimizin bizlere emanetleri olan ailelerine ve Gazilerimize sahip çıkmak herkesin bir vefa borcudur” diyerek sözlerine başlayan Vali Sezer Becel, “Şehitlik ve Gaziliğin bizim inanışımızda çok önemli bir yeri vardır. Bu değerleri çok iyi bildiğimiz için çok şükür güçlü bir ülkeyiz ve böyle olmaya da devam edeceğiz. Ülkemizin bağımsızlığı, milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin, bu uğurda Gazi olan kahramanlarımızın hakkını ödemek asla mümkün olamaz. Ülkemiz, Şehitlerimizin ve Gazilerimizin ölçülemez fedakârlıkları sayesinde muasır medeniyet yolunda hızla ilerlemektedir ve ilerlemeye devam edecektir” dedi.

Ziyaret Zeki Didinmez'in Vali Sezer Becel'e hediye takdimi ve günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.