Yeni bir vizyon ve misyonla gençliği yeniliklerle, teknoloji ve toplumla yılmadan, yorulmadan, bıkmadan ülkesine hizmet için varolma yolunda birleştirme amacıyla kurulan platformun başkanlığını Mustafa Hüseyin KESER, başkan yardımcılığını Hakan KUZU ve yönetim kurulunun diğer üyelerini A. Metehan KORKUTMAZ, Mehmet Nuri ALTUNBAŞ, Taner ÖZDEMİR, Oğuzhan AKDEMİR, Musa AK oluşturuyor.

Platform Başkanı Keser konuşmasında “Gençlik demek yenilik demek, gençlik demek vizyon demektir. Kolay yoldan para kazanmanın yolunu arayan değil, bileği ve aklı ile kazanan olma yolunda, toplumla ve kendisiyle barışık, vatan millet sevgisiyle yoğrulmuş bir gençlik ideali ile yolumuza çıktık. Gençlik; hür düşüncenin ve beşer aklının varlığında yeni bir davranış ve gelişecek toplum yapısının temel güç, enerji ve ümit kaynağıdır. Gençlik, bir ülkenin gelişimini sağlayan, yükselten ve ilerleten kişidir.”şeklinde konuştu.

Kuzu ise konuşmasında “Nasıl bir toplum olduğumuz öğrenmek istiyorsak yaşadığımız toplumun gençliğine bakmak kâfi. Nitekim Bir Alman filozofu; Bana gençliğinizi gösterin size geleceğinizi söyleyeyim demiştir. Zira gençlik toplumun aynasıdır. Şöyle bir hayat öykümüze baktığımızda; çocukluk dönemimiz tohum, gençliğimiz ise çiçek halimizdir. Bir tohumda nasıl ki koca bir ağaç gizli ise, çocukluk ve gençlik tohumunda ise bir millet, hatta tüm bir insanlık gizlidir. O halde yapılacak ilk iş toprağa atılacak tohumun uygun ortam ve şartlarda filizlenmesini sağlayıp, çiçek açtıktan sonra da iyi bir meyve vermesini beklemektir.” şeklinde konuştu.

Keser konuşmasına “Biz Türkiye’de, ruh ve beden sağlığı, fikri hür, vicdanı ezilmeyen ve ezmeye hevesli olmayan yüksek bir iradeye sahip, devletin ve milletin geleceğinin sorumluluğunu taşımaya hazırlanan kendisine güvenen bir gençlik istiyoruz. Bu ruh ve şuurla yoğrulacak Türk gençliğini sosyal, kültürel, iktisadi kalkınma davamızın çözümcüleri, milli varlığı olarak kabul ediyoruz. Gençliği geleceğin kuvveti ve müreffeh Türkiye’nin ana yapısını teşkil eden bir unsur ve yüksek idarecileri olarak görüyoruz.” diyerek devam etti.