Nevşehir’de Nihal Kutlar başkanlığındaki AK Parti kadın kolları iki yılda 4 bin üye kaydı yaptı. 2 yılda 4 bin yeni üye yaptılar...
Nevşehir’de Nihal Kutlar başkanlığındaki AK Parti kadın kolları iki yılda 4 bin üye kaydı yaptı.

“Biz bir gün değil, her gün insanlarımızın gönüllerine dokunuyoruz” parolasıyla çalışmalarını sürdüren AK Parti Kadın Kolları Teşkilatının çalışmaları doğrultusunda iki yıl önce 9 bin 600 olan bayan üye sayısı 4 bin artarak 13 bin 400’e ulaştı.

Nevşehir’de bayan üye sayısını artırabilmek için parti içi ve parti dışı çalışmalarda bulunduklarını söyleyen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Parti içi çalışmalarda istişareye büyük önem verdiklerini, düzenlenen kadın kolları istişare toplantılarında bayanların her türlü konuda görüşlerine başvurduklarını söyledi.
Kadın Kolları Teşkilatı olarak bayanlara yönelik beden dili ve diksiyon kursunun yanında kitap okuma etkinlikleri düzenlediklerini de kaydeden Kutlar, parti dışı çalışmalar çerçevesinde sevgi yolu projesiyle ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık kıyafet dağıtımı, hasta ve yaşlı ziyaretleri, kan bağışı etkinliği ve evlenecek çiftlere yönelik Kuranı kerim ve ilmihal dağıtımlarının da sürdüğünü dile getirdi.

Düzenledikleri sosyal çalışmalarla birlikte kadın kolları üyesi bayanların sayılarının artırılması konusunda da girişimlerinin sürdüğünü de ifade eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi “Biz milletin efendisi değil hizmetkarı olmaya geldik” ilkesini de düstur edindiklerine dikkat çekti.