Nevşehri merkez Cevher Dudayev Mahallesi Ertaş Petrol'ün altında bulunan kaldırım taşlarını alıp arabaya koyan vatandaş; bu kadarıda olmaz dedirtti.

Nevşehir Belediyesinin kaldırımlara döşediği parke taşları kimliği belirsiz kişiler tarafından araçlarına yüklenerek götürüldü.

Akıllara durgunluk veren sorumsuzluğun adresi Nevşehir'in Cevher Dudayev Mahallesi oldu. FİB Haber Gazetemizin WhatsApp İhbar Hattı’na bir vatandaşımız tarafından gönderilen fotoğrafta, kimlikleri bilinmeyen 2 şahsın Ertaş Petrol'ün altında ki yol üzerinde bulunan kaldırım taşlarını araçlarına yükledi. Dakikalar boyunca yol kenarındaki kaldırım taşlarını sökerek araçlarına yükleyen 2 sorumsuz, geçen araçlara ve vatandaşlara aldırış bile etmedi. Sorumsuz davranışıyla hem çevre düzenini bozan hem de onca halkımızın vergileriyle yapılan kaldırımları söken 2 kişinin kaldırım taşlarını bahçelerine götürdüğü tahmin ediliyor.

Konu hakkında Nevşehirli bir vatandaşımız; www.fibhaber.com Whatsapp ihbar hattına yaptığı açıklamasında yaşanan olayı şu sözlerle anlattı; "Cevher Dudayev mahallesinde bu sabah saatlerinde işe giderken kaldırım taşlarını araçlarına yüklerlerken gördüm. Valla şok oldum; inip tartışacaktım, dedem yaşında sakalı ağarmış koskoca adam. Hemen sizin aracınızla Belediyeye durumu ilettim. Ne günlere kaldık. "Bu da mı olacaktı?" diyerek tepki gösterdi.