Nevşehir İl Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencilerinden örnek sergi…
               Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Hacı Asım ve Nimet Dirikoç Kur’an Kursu’nda Kur’an eğitimi gören 4-6 yaş grubu öğrenciler, Kutsal Beldeler konulu maket sergilerini açtılar.
           Hafta nedeniyle düzenlenen programa AK Parti Nevşehir Milletvekili T.B.M.M. Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Mustafa Açıkgöz, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Taşlıbel Camii İmam-Hatibi Ahmet Aydemir, Kur’an Kursu Öğreticileri, öğrencileri ve velileri katıldı.
                Sergi açılışında İl Müftüsü Yakup Öztürk, günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yaptı.
 Müftü Öztürk; “Dini duyguları ve Peygamber sevgisini saf ve temiz zihinlere nakşeden bu güzel çalışmayı başlatan öğretici Meryem Pamuk Çakmaktepe’ ye teşekkür etti.
                 Serginin açılışını AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve İl Müftüsü Yakup Öztürk yaptı.
 Davetliler, Hacı Asım ve Nimet Dirikoç Kültür Merkezinde öğrenciler tarafından hazırlanan maketleri ziyaret ederek, yapmış oldukları güzel çalışmalarından ve heyecanlarından dolayı teşekkür ettiler.
 Öğrencilerin Kutlu Doğum Haftası anısına bu denli güzel ve manevi anlam taşıyan çalışmaları, davetliler tarafından takdirle karşılandı.
 4-6 Yaş gurubu öğreticisi Meryem Pamuk Çakmaktepe, öğrencilerin hafızalarında kutsal mekânların daha iyi kalması için bu maket çalışmasını yaptıklarını belirtti.