2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının açılış gününde Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri okul önlerinde denetim yaptı. 

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotim ekibi, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte okul önlerinde denetimlerine başladı.

Sabah erken saatte okul önlerinde görev alan Narkotim ekipleri, öğrenci olmayan şahısların kimlik kontrolünü yaptı.

Veliler, polis ekiplerinin yaptığı uygulamalardan memnun olduklarını dile getirirken, Narkotim'in kontrollerinin eğitim ve öğretim yılı boyunca okul önlerinde ve parklarda süreceği öğrenildi.

Denetim Sürekli Devam Edecek...!

Nevşehir Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Nevşehir İl merkezinde bulunan bütün okullara bir ekip görevlendirilerek özellikle okulların giriş çıkış saatleri kontrol altında tutulup ilgisiz ve kötü amaçlı kişilerin yaklaşmaması sağlanmakta olup, diğer zamanlarda ise sık sık devriye hizmetleri yapılarak araçlı veya yaya olarak okul önünde dolaşmakta olan ilgisiz şahıslar uzaklaştırılmaktadır.

Nevşehir Emniyeti Okullarının Güvenliğini Yakın Takibe Aldı...

Bu çalışmalar kapsamında okul civarında bulunmayı alışkanlık haline getiren şahıslar hakkında kabahatler kanununca idari işlem yapılarak men edilmektedir. Son zamanlarda yapılan zamanlı zamansız uygulamalarla birçok olaya karışan ve aranan şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir. Çalışmalar neticesinde okul bölgelerinde meydana gelen olaylarda ciddi derecede azalmalar olmuştur. İl Emniyet Müdürlüğü olarak çocuklarımızın güvenli bir şekilde eğitimlerine devam etmeleri ve zararlı alışkanlıklardan korunmaları için çalışmalara aralıksız ve özveri ile devam edecektir.


Haber : Arşiv