Geçtiğimiz günlerde yaşanan  sel felaketinin ardından yaralarını saran Cumayeri Dokuzdeğirmen Rafting Tesisleri, yoğun bir hafta geçirken Düzce protokolü de Düzce turizmine destek vermek için oradaydı.

Düzce Milletvekili Fahri Çakır, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Düzce Eski Belediye Başkanlarından İGM üyesi Dursun Ay'ın yanı sıra Düzcespor Eski Başkanlarından iş adamı  Muzaffer Leblebici'nin misafiri Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, rafting yapmak için Cumayeri'ndeydi.

Ülke turizminin öncü şehirlerinden olan Nevşehir'le, yeşil ve mavinin buluştuğu Düzce arasinda dostluk ve kardeşlik köprüsü kurmayı hedefleyen milletvekilleri ve protokol üyeleri, aileleriyle birlikte keyif dolu dakikalar geçirdi.

Heyet, İstanbul'un su ihtiyacını da karşılayan Melen Çayı'nda kürek çekti. Nevşehir ve Düzce'deki yatırımlarıyla ülke ekonomisine katkı sağlayan iş adamı Muzaffer Leblebici, iki şehrin protokol ve iş adamlarını buluşturmaya devam ederken, Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve Düzce Milletvekili Fahri Çakır, iki şehir arasında turizm köprüsü oluşturmak adına istişarelerde bulundu. Ayrıca Düzce'den Nevşehir'e ve Nevşehir'den Düzce'ye düzenlenecek turlarla iki şehir arasındaki dostluğun pekiştireleceği de ifade edildi.