Nevşehir'in 100 yaşında ki asırlık çınarı Hacı Halil İbrahim Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı evine çay içmeye çağırdı...

Nevşehirli 100 yaşındaki Halil İbrahim Dede'nin Erdoğan sevgisi: 'Cumhurbaşkanını Çay’a Davet Etti ...'

Erdoğan'a seslenen Halil İbrahim Dede: "Çayım hazır... Ya sen gel ya da oraya ben gelicem..."

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Çakıllı köyünde yaşayan Cumhurbaşkanı Erdoğan hayranı 125 torunlu 100 yaşındaki Hacı Halil İbrahim Dede, www.fibhaber.com'a yaptığı açıklamasında; "Ben Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinin Çakıllı Köyünden her tülü zorluğu görmüş, acıyı iliklerine kadar hissetmiş 100 yaşındaki Halil İbrahim DEMİR. Cumhurbaşkanımızla görüşmeyi arzu ederdim bir zamanlar çok şükür mevlam nasip etti ve dünya gözüyle iki kez görüştüm. Cumhurbaşkanımı evime davet ettim oda inşallah geleceğim hacı baba demişti. Ama aradan bâyâ bir süre geçti. Unutmuştur. Bişey diyemem. İşi başından aşkın. Dünya ile ugraşıyor. Allah yardımcısı olsun. Evlatlarım sizden ricam bu mesajımı duyurun. Cumhurbaşkanımın işitmesine vesile olun. Allaha emanetsiniz" diye konuştu.

Asırlık çınar Hacı Halil İbrahim dedenin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çay içmeye Çakıllı köyüne davet ettiği videosunu torunları cep telefonu ile kaydederek www.fibhaber.com'a gönderdiler.

Bu çağrı ve davetin FİB Haber aracılığı ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a duyrulmasını istiyor...

Nevşehirli 100 yaşındaki dedemizin o Videosunu izlemek için TIKLAYINIZ!