Nevşehirli asker bir ay süren hastalığına yenik düştü... İzmir'de vatani görevini yapan Derinkuyu doğumlu Murat Şengül görevi esnasında geçirdiği enfeksiyon hastalığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede şehit oldu.. 

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinden 3 ay önce (2019 Ağustos ayında) askere uğurlanan ve İzmir'de vatani görevini yapan Nevşehirli genç Mehmetçiğimiz hastalığa yenik düştü.

Edinilen bilgilere göre, İzmir'de vatani görevini yapan Nevşehir Derinkuyu doğumlu Murat Şengül görevi esnasında geçirdiği enfeksiyon hastalığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Vatani görevini yaparken rahatsızlanan ve elim bir hastalık sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Murat Şengül için yarın Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinnde askeri bir tören düzenlenecek.

İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun.

FİB Haber Merkezi olarak İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaklaşık 1 aydır tedavi gören Nevşehirli 20 yaşındaki askerimiz Murat Şengül'e Allah'tan Rahmet, Ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz. 

İşte 4 Ekim 2019 tarihinde askerimizin kendi şahsi sosyal medya hesabından paylaştığı o resimde gayet mutlu ve sağlıklı görünüyor...