Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye'nin kuzeyinde YPG/PKK terör örgütünden temizlenen Tel Abyad ilçesinde görev yapan Nevşehir Acıgöllü  askerimiz Fatih Göltaş, memleketine ve sevdiklerine FİB Haber. Com'dan selam gönderdi.

 Nevşehir'in ortak sesi www.fibhaber.com tarafından vatanın dört bir yanında görev yapan Nevşehirli askerlere ve geride bıraktıkları ailelerine destek vermek amacıyla başlatılan “Vatan Size, Aileniz Bize Emanet” projesinde, çok kısa bir sürede binlerce Nevşehirli askere ulaşıldı.

Türkiye'nin farklı illerinde Vatani Görevini Yapmakta Olan Mehmetçiklerimizin Tüm Nevşehirlilere Selamı Var. Ama bunlardan en anlamlısı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Fırat'ın doğusunda yürüttüğü Barış Pınarı Harekâtı'na katılan Nevşehir Acıgöllü askerimiz Fatih Göltaş'tan geldi. Göltaş, Barış Pınarı Harekatıyla terörden kurtarılan Suriye'nin Tel Abyad ilçesinden memleketine selam gönderdi...

Syria Tel Abyad’dan Selam olsun Nevşehir Acıgöl’e...

Suriye’nin kuzeyinde devam eden Barış Pınarı Harekâtı’nda görev alan Nevşehir Acıgöllü askerimiz Fatih Göltaş "Vatan için buradayız. Rahatımız iyi çok şükür. Syria Tel Abyad’dan Göltaş Ailesine Ve Tüm Nevşehir Acıgöl Halkına Selam Olsun" dedi.

Bizde Nevşehir'in sesi www.fibhaber.com olarak bizde Tüm Kahraman Mehmetçiğimize kınalı kuzularımıza sevgilerimizi ve dualarımızı gönderiyor hayırlı tezkereler diliyoruz.