Değerli okuyucularımız; Kayseri Tıp Fakültesinde yatmakta olan 7 yaşındaki Nevşehirli bir yavrumuz için bir an evvel KÖK HÜCRE temin edilmesi gerekiyor. 

Kayseri tıp fakültesinde YATAN 7 YAŞINDAKİ  LÖSEMİ HASTASI NEVŞEHİRLİ YAVRUMUZ İÇİN acil KÖK HÜCRE gerekmektedir. En kısa zamanda nakil olması gerekiyor. Sizden rica ediyoruz. Sosyal medya hesabınızdan paylaşıp duyuru yapabilir misiniz.

Yapılması gereken şey 18- 50 yaş arası vatandaşların kimlikleri ile birlikte Kızılay Kan merkezlerine gidip 3 tüp numune kan vermeleri.
Şimdiden Allah razı olsun.

Bunun için çok acil '3 tüp kan' gönüllü bağışçı aranıyor... Borsa kavşağı Eski Yimpaş karşısındaki Kızılay Kan Merkezine yada Kan Bankasına Gidip 3 Tüp Kan Vermeniz Yeterli.  (Pazartesi günü)

Allah tüm duyarlı hayırsever Nevşehir halkımızdan razı olsun. 

FİB Haber Merkezi olarak, minik yavrumuza geçmiş olsun dileklerimizi sunar sağlıklı acil şifalar dileriz.

Kök Hücre Verme İşlemi Budur;
Öyle Omuriliginizden Şırıngayla İlik Filan Alınmıyor. Nakile karar verilince 5 gün aşı oluyorsunuz . Bu aşı size zarar vermiyor. Bir Kolunuzdan Alınan Kan, Makineye Giriyor, Makine Kanınızdan Çok Az Miktarda Kök Hücreyi Alıyor, Geri Kalan Kan Ve Kök Hücre Diğer Kolunuzdan Size İade Ediliyor. Sizden Alınan Kök Hücre Sizde Hiçbir Eksikliğe Sebep Olmuyor Ve Vücudunuz 24 Saat İçinde Sizden Alınan Kök Hücreyi Yeniden Üretiyor. Ve Sizden Alınan Kök Hücre Kanserli Bir Hastaya Verildiğinde, Kök Hücreler Kanserli Hücreleri Yok Ederek Geri Kalan Hücreleri Güçlendirerek Çoğaltıyor. Böylelikle Hasta Kanserden Kurtulmuş Oluyor. Bir İnsanın Hayatını Kurtarmak Bu Kadar Kolay Işte. Sizlerde Yarın Sadece 5 Dakikanizi Ayırarak Herhangi Bir Kızılay Noktasına Giderek Kök Hücre Örneği Verin ve Kendinize Bir Hayat Kurtarma Şansı Tanıyın.