Fethullahçı Paralel Terör Örgütünün darbe kalkışmasında, Boğaziçi Köprüsü'nde kendini siper eden ve açılan ateş sonrası göğsünden G3 mermisiyle yaralanan Nevşehirli kahramanımız Ersoy Kabaktepe, Nevşehir'in sesi ve sitesi www.fibhaber.com Haber Merkezini ziyaret etti.

Kendisini FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal karşıladı.

15 Temmuz Darbe girişiminde göğsünden vurularak geçirdiği ameliyat sonrası kendilerini arayarak moral veren FİB Haber Merkezine teşekkürlerini ileten Nevşehirli Gazimiz Ersoy Kabaktepe'nin en büyük arzusu, sağlığına bir an önce kavuşup Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tanışmak istiyor. 

Nevşehirli Gazimiz Kabaktepe www.fibhaber.com a  yaptığı açıklamada, 15 Temmuz gecesi İstanbul Ümraniye'de evinde bulunduğunu ve darbe girişimini televizyonlardan öğrendiğini söyledi.

Televizyonda Başbakanımızın "Darbe Kalkışması" açıklamasını görüp, Sayın Cumhurbaşkanımızın 'meydanlara çıkın' talimatından sonra evdeki ailesiyle helalleşen Ersoy Kabaktepe, "Saat (gece) 11.00 sularında 'Bizim elimizde bir vatanımız var, öleceksek adam gibi ölelim' diyerek motorsikletine binerek sokağa çıktığını anlattı. Boğaz köprüsüne geldiğinde göğsünden vurulduğunu kaydeden Kabaktepe, Doktorumun söylediği kadar şuan yaşamam bile bir mucize. Bu vatana canım feda olsun bin kere olsa bin kere yine giderdim dedi.

Benim yerime kim olsa aynısını yapardı diyen Gazimiz, vatan savunması adına elinden geleni yapmanın gururunu yaşadığını kaydetti. Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın cesareti ve darbe gecesindeki tutumunun kendisinin yanı sıra kitlelerin hızla meydanlara çıkarak, cuntacıların planlarının bertaraf edilmesinde etkili olduğunu vurgulayan Nevşehirli Gazi Ersoy Kabaktepe, "Benim şimdi Tek isteğim var, o da Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı görüp, ona sarılmak. O İslam ümmetinin liderliğini yaptı, ülkemize ve mazlumlara sahip çıktı, kendisine minnettarız." değerlendirmesinde bulundu.

Nevşehirli Gazimiz Ersoy Kabaktepe'nin ziyaretinden duydukları büyük memnuniyeti dile getiren FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal, bu arzusunuzun yerine getirilmesi için gerekli girişimde bulunacaklarını ifade ederek İnşallah Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la buluşmanızı da objektiflerimize kaydederek bu anı ölümsüzleştirmekte bize nasip olur. Bu vesile ile vatan
 mücadelesinde hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar temenni ederken ailelerine de sabırlar diliyoruz.

Gazimize FİB Haber'den Plaket...

İstanbul'dan baba ocağına gelen Ersoy Kabaktepe'yi Nevşehir FİB Haber Merkezinde ağırlayan Çapacı ve Uysal, 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimi sonrası, milli duruş sergileyerek Tek Vatan, Tek Bayrak ,Tek Devlet , Tek Millet diyerek bizleri onurlandıran ve gururlandıran değerli Nevşehirli hemşehrimiz Demokrasi Gazimiz Ersoy Kabaktepe'ye göstermiş olduğu bu kahramanlık destanı için bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyor, FİB Haber Merkezi  ve Nevşehirli tüm vatandaşlarımız adına günün anısına bu plaketi kendisine takdim etmekten büyük kıvanç duyuyoruz dedi.


Ersoy Kabaktepe'nin www.fibhaber.com ziyaretinde Gazimizin Yazıhüyük kasabasında yaşayan babasıda eşlik etti.