Gençlik Merkezi , Nevşehir Hacıbektaş-ı Veli Üniversitesi öğrencileri ve 350 Evler Muhtarı Salim Başbuğ ziyarette bulundukları Emekli Öğretmen Halit Döşeyen ve eşi İsmet hanıma yapılan ziyarette eskilerden sohbet edildi ve gençlere tecrübelerini aktardı.

Döşeyen ailesinin evinde sıcak aile ortamında gerçekleştirilen ziyarette emekli öğretmen Halit Döşeyen, gençlerle bir süre sohbet etti. 

350 Evler Muhtarı Salim Başbuğ beraberindeki heyet adına yaptığı konuşmasında; "Öncelikle bizlere evlerini açarak ziyaretimizi kabul ettikleri için Döşeyen ailesine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Zira ilimizde uzun yıllar öğetmenlik yapan ve bu sürede yüzlerce öğrenci yetiştiren Halit Döşeyen hocamız ve değerli eşleri İsmet hanımla koyu bir sohbet ve muhabbet dolu oldukça keyifli bir ziyaret oldu. Bu tür ziyaretlerimize bundan sonrada devam edeceğiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren Emekli Öğretmen Halit Döşeyen, Nevşehir Gençlik Merkezi gönüllüleri Ahmet Ünal, Feyzanur Çabuk, Fatma Akduran, Vahit Acun, Mustafa Açıkgöz ve Besna Altekin ve 350 Evler Muhtarı Salim Başbuğ 'a teşekkür etti.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.