Nevşehirli duyarlı bir esnafımız Nevşehir DİPA AVM'de reyonların arasında bulduğu çeyrek altının sahibine ulaşmasını sağladı.

Nevşehir merkez Yeni mahalle Damat İbrahim Paşa Bulvarı. No:23'te ki DİPA AVM merkez adresinde alış veriş yaparken bir müşterisinin yere düşürdüğü çeyrek altını bulan duyarlı esnafımız Fatih Erdoğan www.fibhaber.com internet gazetemizle iletişime geçerek altının sahibinin kendisine ulaşmasını istedi.

FİB Haber Merkezinde paylaştığımız haberin ardından, kısa bir süre sonra vatandaşların ihbarı ile DİPA AVM'de çeyrek altını düşüren vatandaşımız tesbit edildi. DİPA AVM de alış veriş yaptığı sırada altınını reyonlar arasına düşüren şahsın isminin Seyit Menekşe olduğu belirlendi. Bunun üzerine DİPA AVM İşletmecisi Yener Erdoğan, mağdur vatandaşa cep telefonundan ulaşarak çeyrek altını kendisine teslim etti.

Kaybettiği altınına DİPA AVM İşletmecisi Yener Erdoğan sayesinde kavuşan Seyit Menekşe ise, "Arkadaşa çok teşekkür ederim. Yani bu gurur verici bir olay. Ben altını kaybettiğimi fark etmemiştim. FİB Haber haber yapmış. Telefonla beni aradılar. Ben de tekrar geri döndüm buraya. Teslim aldım. Duyarlılığından dolayı bir kez daha DİPA AVM işletmecisi Yener Erdoğan beye teşekkür ediyorum. " dedi.

Altını sahibine ulaştırdığı için mutlu olduğunu ifade eden DİPA AVM işletmecisi Yener Erdoğan da "Altını bulduğumuzda sahibinin ihtiyacı olabileceğini düşündük ve durumu hemen FİB Haber'e bildirdik. Sahibi bulunduğu için çok mutluyum. Bu vesile ile FİB Haber'e de çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İşte DİPA AVM'de bir vatandaşımızın alışveriş yaparken altınını düşürdüğü anlara ait o görüntüleri izlemek için TIKLAYINIZ!

“Nevşehirli toprağım olsun da çamurdan olsun…”

Örnek bir davranışa imza ataran Nevşehirli duyarlı hemşehrimiz DİPA AVM işletmecisi Yener Erdoğan'a bu örnek davranışı için şimdiden teşekkür ederiz. "Nede olsa ne varsa yererel esnafında var... Alışverişimizi kendi esnafımızdan yapalım. Nevşehir kazansın.