Nevşehir'de koronavirüsü yenerek sağlığına kavuşan Üniversite öğrencisi Fatih Mehmet Duru, (22) immün plazma bağışında bulundu.

Bağış sırasında herhangi bir acı hissetmediğini söyleyen Duru, "Karantina süremin bitmesiyle, benden alınacak kanın yoğun bakımda yatan hastalara iyi geleceğini öğrendikten sonra hemen gönüllü oldum" dedi.

"İnsanlara yardım etmeyi seviyorum"

Koronavirüs'ü atlattığını ve tamamen sağlığına kavuştuğunu söyleyen Kapadokya Üniversitesi lisans mezunu 22 Yaşındaki Nevşehirli genç Fatih Mehmet Duru, yaptığı açıklamasında tedavi gören kişilere can olmak istediğini ve bu yüzden bağışta bulunduğunu söyledi.

Tedavi gören hastalara can olmak istediğini söyleyen Fatih Mehmet Duru, kendisi gibi koronavirüsü yenen herkesin bağışta bulunmasını istedi.

Her hafta bağışta bulunacağını söyledi...

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığını, gördüğü tedavinin ardından hastalığı yendiğini söyleyen Fatih Mehmet Duru, FİB Haber Merkezine  yaptığı açıklamasında; " Yakalandığım koronavirüs hastalığını Allah'a şükür atlattım. Plazma tedavisinde 0 RH+ kan ihtiyacı olan bana 0 532 795 99 50 nolu numaradan bana ulaşabilir. Şimdiden tüm hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum" dedi.

Not: [1 ay geçmiştir] 

FİB HABER Merkezi olarak duyarlı kardeşimiz Fatih Mehmet Duru'yu tebrik ediyor, bu örnek davranışının herkese örnek olmasını diliyoruz.