Nevşehirli genç müzisyen "Caner DURAN" ilk şarkısını yayınladı. 16 yaşından itibaren sahnelere ses getiren öncelikli olarak gençlere hitap etti.

Dans et benimle diyen müzisyen DURAN küçük yaştan itibaren müziğe ve çeşitli müzik aletlerine yoğun ilgisiyle bu işe başladığını dile getirdi.

Gitarına aşık olan müzisyen her anını doyasıya müziğin içinde yaşayarak bütün bu duygularını da müzikseverlerle paylaşmak istediğini bu aşk ve heyecanla yola çıkarak söz ve müziği kendisine ait olan "Dans et benimde " adlı ilk bestesini müziksever ve hayranlarıyla buluşturdu.

Devamının geleceğini belirten "DURAN"büyük bir dinleyici kitlesinin bulunduğunu ve ısrarla kendi bestesini mğzikseverleriyle paylaşmasını istediklerini ve bunun üzerine yoğun istek ve taleplere dayanamayarak söz ve bestesinin ait olan bu şarkıyı severleriyle buluşturdu Paylaştığı dakikadan itibaren tıklanma rekoru kıran Şarkı Cem Adrian'nın dikkatini çekti İnstagramda @Canerdurantr hesabında Şarkının Altına Yorum Yaptığını Belirten "DURAN" Hemşerilerden Desteklerini Bekliyor...