Evli ve iki çocuk babası Nevşehirli genç patates tüccarı Yusuf Aktaş, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Ölmeden bir gün önce baba olma sevincini yaşayan Yusuf Aktaş'ın bu Ölümü, Yürekleri Yaktı...

1985 doğumlu patates tüccarı Yusuf Aktaş hayatını kaybetmeden bir gün önce, ikinci çocuğu dünyaya gelmiş ve ikinci baba olma sevinci yaşamıştı. Talihsiz baba, Bu mutluluğun ardından ,hemen bir gün sonra Kayseri de patates tarlasında çalışırken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatıını kaybetti.

Cenazesi öğle namazına müteakiben Nevşehir merkez ilçeye bağlı Güvercinlik köyü merkez camiiden kaldırıldı. Cenazesine AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile birlikte çok sayıda eş dost ve arkadaşları katılarak son yolculuğuna dualarla uğurladılar.

Güvercinlik köyü sakinlerinden Hacı Aktaş (Ahmet Aktaş)'ın oğlu Yusuf Aktaş'ın bu ani ölümü Nevşehir de ki tüm sevenlerini yasa boğdu.

Nevşehirlilerin Sesi ve Gazetesi FİB Haber Merkezi olarak merhum Yusuf Aktaş’a Allahtan rahmet yakınlarına ,Aktaş ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.