Nevşehir'de Modifiye Araç Tutkunları Yetkililerden aktivitelerini kimseyi rahatsız etmeden gönüllerince yerine getirebilmek için pist talebinde bulundular. Sosyal Medya sitelerinde 10.000 kişilik grupları ile Nevşehir'de bu işe gönül veren hatrı sayılır bir sayıya ulaştıklarını hatırlatarak yetkilerden kendilerine özel bir alanın oluşturulması konusunda oldukça istekliler.

Konu hakkında www.fibhaber.com'a grup adına açıklama yapan Şerafettin Bilen ve Aykut Kerim Yiğit şunları ifade ettiler;

Nevşehir Modifiye Ailesi olarak sayımız 10.000 i aştı ve giderek artıyor. Belli Zamanlarda toplantılar yapıyoruz. Fakat izinsiz olduğu için emniyet tarafından haklı olarak dağıtılıyoruz. Daha önceki toplantılarımızda uygun bir yer bulduğumuz taktirde emniyet ekiplerinden izin alabilceğimizi destek vereceklerini söylemişlerdi. Bizde bunun için girişimlerde bulunduk yer aradık özel mülklerden pazar günlerini bize burayı açmalarını istedik sonuç nafile . Dedik sanayide yapalım Kamu alanı izin veremeyiz dediler. Bize bu işte belediyemiz destek olabilir dedik. Görüşmeye gittik görüşmemizi yaptık sayın Başkanımız bize bu konu üzerine konuşaklarını dönüş yapıcaklarını söyledilerki o gün bu gündür dönüş yapan olmadı . Talebimiz bize bir alan tahsis edilmesi pist yapılmasıydı.

Bir toplantımızda sayın vekillerimizin . "Nevşehir Bize 3-0 ver size pist sözü veriyoruz " sözünü vekillerimizin.
Yine bir toplantımızda emniyetimizin . " Uygun alan bulmanız durumunda size izin veririz " sözünü emniyetimizin.
Son Görüşmemizde de . "Konu hakkında görüşmeler yapıp size dönüş yapılıcak " Sözünüde Belediyemizin Hatırlamasını istiyoruz.

Bizler bu işe gönül vermiş insanlarız. Hobimiz bu yeri geliyo yemiyoruz içmiyoruz aracımıza harcıyoruz. Kötü bir alışkanlıkmı Hayır kimseye bi zararı yok.
Caddelerde makas atan egzoz açan insanları rahatsız edip canlarını hiçe sayan insanlar biz değiliz ve kesinlikle bizim aramızda yerleri yok.
Biz yılın belli günleri toplanıp iyi bir hafta sonu geçirmek istiyoruz polis tarafından dağıtılmayıp bıkana kadar lastik yakıp sıfır çizip araçlarımızı sergilemek istiyoruzki bunlar için pist istiyoruz.

Biz üstümüze düşeni yaptık. Konuştuk görüştük fikir aldık haberler yoluyla sizlere duyurduk. Çarşıda toplanıp taşkınlık yapıp belediyeye yürümedik eylem yapmadık halkı rahatsız etmedik...

Belediyemize emrivakide yapmadık . Rica ettik ve verilen sözlerin tutulmasını bekliyoruz. İleriki dönemde yazın başlangıcıyla toplantılarımız olucak izinli yapmak için güvenlik önlemleri alabilmek için bir alanın bize tahsis edilmesini istiyoruz yada bizim istediğimiz alanlarda bizim için o gün kamuya kapatılmasını istiyoruz. Bizler için zor ama siz Sayın Vekillerim, Belediye Başkanım ve Emniyet Müdürüm sizlerin ağzınızdan çıkacak tek kelimeye bakar bu iş. 

Nevşehir Modifiye Ailesi olarak sizlerden destek bekliyoruz.Pist İstiyoruz.Saygılarımızla NMC Yönetim.