Suriye’nin İdlib Bölgesinde rejim güçleri tarafından düzenlenen hava saldırısında 34 asker şehit olmuş 32 asker de yaralanmıştı. Yaralı askerlerden Nevşehirli Uzman Onbaşı Müjdat Duranoğlu, Hatay'da kaldırıldığı hastanede yapılan tedavisinin ardından taburcu olarak Kozaklı ilçesine bağlı Kalecik köyünde ki baba evine getirildi.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Orhan Uçar, Suriye'nin İdlib bölgesine düzenlenen hava saldırısında yaralanan Nevşehirli Uzman Onbaşı Müjdat Duranoğlu'nu, Kalecik köyündeki evinde ziyaret etti.

Nevşehir Milletvekilleri Açıkgöz, Menekşe ve Belediye Başkanı Arı, Kalecik köyünde ki baba evinde istirahatte olan gazimiz Müjdat Duranoğlu'nu ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu, burada Duranoğlu ve ailesi ile bir süre görüşüp durumu hakkında bilgi aldılar

Nevşehirli İdlib Gazisi Müjdat Duranoğlu'nu ziyaretten görüntüleri izlemek için TIKLAYINIZ!

Milletvekilleri Açıkgöz, Menekşe ve Belediye Başkanı Arı’ya  AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Orhan Uçar, da eşlik etti.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz şunları ifade etti; "İdlib Gazimiz Müjdat Duranoğlu’nu Kalecik Köyümüzdeki evinde hazirunumuzla ziyaret ettik.

“Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker! 
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer. 
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi... 
Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi.” 

Şehadeti göze alarak canlarını siper eden yiğitlerimizden olan İdlib gazisi hemşerimiz “İyileşince tekrar görev yerime gideceğim; vatan sağ olsun!” diyor. Allah, hepinizden razı olsun.‬
‪BAHARKALKANI Mehmetçiğin Yanındayız. TSK Ordu Millet Omuz Omuza... Bismillahirrahmanirrahim" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; İdlib Gazimiz Uzman Onbaşı Müjdat Duranoğlu’nu Kozaklı/Kalecik Köyümüzdeki evinde ziyaret ettik. ‬

‪Tek Millet. ‬
‪Tek Bayrak. ‬
‪Tek Vatan.‬
‪Tek Devlet.‬

‪Aşkına canlarını siper eden bütün şehitlerimize Allah’tan bir kez daha rahmet gazilerimize ise acil şifalar diliyorum. ‬" dedi.