Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi ilimiz Nevşehir'de, yeni anayasa maddelerinin meclisten geçmesiyle birlikte referandum havasına girmeye başladı. 

Nevşehirli sanayici iş adamı Ultaş Dirlik Nisan ayında yapılması öngörülen yeni anayasa referandumu için bir değil, iki kez 'EVET' dedi. Dirlik, Tüm Nevşehirli vatandaşlarımızı 'evet' kampanyasına destek vermeye davet etti.

Nevşehirli sanayici iş adamı Ultaş Dirlik, FİB Haber TV'ye yaptığı açıklamasında; "Sayın Cumhurbaşkanımızın mesajı alınmıştır. Bunun için gereği yapılacaktır. Binlerce yıllık geçmişe sahip milletimizin istikbali için, ülkemizin bıçak sırtından geçtiği bu günlerde ihanet sebeplerine karşı etkin mücadele için Nesillerimizin geleceği için; Nasıl ki "Tek Bayrak Tek Millet Tek Vatan Tek Devlet" İlkesini benimsemişsek bundan sonrada güçlü Türkiye için, Güçlü yarınlar için, Nevşehir olarak Bizde varız diyoruz, Nevşehir olarak EVET diyoruz. Millete rağmen değil, Millet iradesiyle EVET diyoruz. Güçlü ve etkin yönetim için, hızlı karar almak için ve İstikrar için Evet diyeceğiz" dedi.