Diyarbakır'ın Hani İlçesinde, teröristler tarafından İlçe Jandarma Komutanlığına 11 Nisan 2016 Pazartesi günü saat 23.10 sularında, patlayıcı madde yüklü bir aracın patlatılmasıyla gerçekleştirilen, 1 askerin şehit olduğu, 39  askerin yaralandığı olayda, yaralı olarak kurtulan ve Gazi olan hemşehrimiz Ali DEMİRÇELİK’ten iyi haber var.

Nevşehirli Kahraman Gazimizden Güzel Haber Var...!

Saldırı anında nizamiyede nöbette olan ve ölümden kılpayı kurtulan Ali DEMİRÇELİK’i, 12 Nisan 2016 tarihinden beri tedavi gördüğü Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisinde ziyaret ettik. Hayati tehlikesi bulunmayan, ancak vücudunda şarapnel parçaları isabet eden hemşehrimizin morali son derece iyi.

Objektiflerimize elinde Türk Bayrağıyla selam vererek “Önemli olan vatanımızın sağolması, biz vatandaşlık görevimizi yaperken bu olayla karşılaştık. Her karışı kanla kazanılmış bu toprakları, canımız pahasına savunduk, savunmaya da devam edeceğiz. Bana gerekli müdahaleler yapılıyor, gerekli ilgi gösteriliyor. Aklım hala Diyarbakır Hani’deki arkadaşlarımda...

Onlara kolaylıklar diliyorum, dua ediyorum. Hastanede de beni yalnız bırakmayan hemşehrilerime de ayrıca teşekkür ediyorum. Aracılığınızla da Nevşehir’deki dostlara selam ve saygılarımı iletmek istiyorum
” dedi.

Biz de FİB Haber Ailesi olarak Gazimiz Ali DEMİRÇELİK’e tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.