Nevşehirli Kaymakam Muhammed Enes İpek Kütahya'nın Domaniç İlçesi Kaymakamlığı'na atandı.

Nevşehirli genç Kaymakam Muhammed Enes İpek sosyal meyda hesabından yaptğı paylaşımda; "Dün itibariyle Ata Ocağı, Osmanlı'nın mayası, Ertuğrul ve Osman Gazi'nin bize emaneti Kütahya-Domaniç'e atandık. Tüm dönem arkadaşlarıma hayırlı olsun. Bu aziz ülkenin doğduğu topraklardan biri olan Domaniç'e hizmet etmek bir onurdur. Tüm gönül dostlarını bekleriz.

Yeni görev yerim,  Ata mirası olan Osmanlı'nın mayalandığı, Kayı boyunun aşiretten beyliğe, Beylikten Devlete yol aldığı, bu kutlu devletin temellerinin atıldığı Kütahya - Domaniç olmuştur. Ertuğrul Gazi'nin, Osman Gazi'nin emaneti olan bu kutlu şehre hizmet etmek bir şereftir. Tüm dostlarımızı davet eder, dua bekleriz" dedi.

FİB Haber Merkezi olarak Nevşehirli değerli hemşehrimiz Muhammed Enes İpek'e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Muhammed Enes İpek Kimdir?

Aslen Nevşehir/Acıgöl'lü olmakla birlikte, İstanbul ili Büyükçekmece ilçesinde doğdu. İlköğretim hayatını Esenyurt İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimini, ilk iki yılı Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi olmak üzere, Beşir Balcıoğlu Lisesinde tamamladı. Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Mülki idare amirliği mesleğine, Mart 2018'de Kırklareli Kaymakam Adayı olarak intisap etti. Muğla ili Köyceğiz ilçesi ve Yalova ili Çiftlikköy ilçesinde refiklik stajını tamamladı. Kaymakam vekilliği görevini 13 ay süreyle Ordu ili Gülyalı ilçesinde yürüttü. Yurtdışı stajını 5 ay süreyle İngiltere'de Sheffield Üniversitesi'nde İngilizce dil eğitimi üzerine gerçekleştirdi.