Nevşehir Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Nevşehirli Mustafa Karaketir'in İzmir depremzedeleri için yaptığı duası duygulandırdı.

FİB Haber WhatsApp ihbar hattını arayan 11 yaşındaki Nevşehirli Mustafa Karaketir, cep telefonuna çektiği videonun haber yapılmasını istedi.

Haber merkezimize açıklamada bulunan Nevşehirli Mustafa; "Ben, Mustafa Karaketir abi. Aslen Özlüce köylüyüm ama Nevşehir Sümer mahallesinde otuyorum. Özlüce köyü muhtarı Hasan Gözderesi'nin de yiğeni olurum.

Dün İzmir'de yaşanan deprem tüm Türkiye'de olduğu gibi hepimizi çok derinden üzdü. Bende düşündüm oradaki depremzede vatandaşlarımız için ne yapabilirim diye...  Öncelikle depremi yaşayan tüm İzmirli kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyor ve bu duayı onlara gönderiyorum. Elimden başka birşey gelmiyor, enkaz altındaki kardeşlerimizin sağ salim çıkması için Allahu Teâlâ’ya dua ediyorum." dedi.

İzmirli depremzedeler için Allah’tan sabır ve yardım ümit ettiğini belirten Mustafa, Okulumu tamamlayıp, büyünce de Allahın izniyle imam olacam. Hergün dualalarımda Azerbaycanlı kardeşlerimize, Şehitlerimize, Gazilerimize, Ailelerine, Depremzedelere tüm mümin kardeşlerimize dua ediyorum. Bu vesile ile sürekli takip ettiğim FİB Haber ailesine de teşekkür ediyorum." dedi.

İşte Nevşehirli minik kardeşimizin duygulandıran o duası...