Gönderdikleri mesajla Ramazan bayramını tebrik eden ve Türkiye'nin farklı illerinde Vatani Görevini Yapmakta Olan Mehmetçiklerimizin Tüm Nevşehirlilere Selamı Var. 

İşte www.fibhaber.com Asker Postasına gelen kahramanlarımızın o mesajları...

-Onur Akbaş: Selamın Aleyküm. Balıkesir Ayvalıktan tüm Nevşehir halkına selam olsun. Başta Şehit ve gazi ailelerinin ve aile büyüklerimin ellerinden ve küçüklerin gözlerinden öpüyorum. Sizler evde kalın diye bizler dışarıda Nöbetteyiz. En kısa zamanda daha güzel bayramlar geçirmek dileklerimle.

-Emre Özen: "Güneş Bu Diyardan Bir Başka Doğar, Sevinin Her TÜRK Asker Doğar..."  Öncelikle Fib Haber Ailesi Ve Sayın Başkanımız Rasim Arı ve Bütün Nevşehir Halkının Bayramı kutlu Olsun.  Güzel şehrimizin Güzel insanlarına Selam Olsun. Bu Bayram Yokuz. Annemin Babamın Ellerinden Öperim ve Bütün ailemin Burdada Yalnız Değiliz. Burdaki Anne Babamız komutanlarımız... Onlardanda Allah razı olsun. Bayramınız mübarek Olsun.

-Ahmet Tekin: Batmandan Nevşehir'e Selam Olsun. Herkesin bayramı mübarek olsun büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. Annemin, babamın elelrinden öpüyorum ve kardeşlerimede hayırlı bayramlar dilerim. "Ne Mutlu Türküm Diyene " Vatan Bizlere Emanet.

-Emre Yeter: Şırnak'tan Nevşehir'ime selamlar. Biz burada çok iyiyiz. Ailemin ve tüm sevdiklerimin bayramı kutlu olsun. 

-Ahmet Küsdürmez; Selamun aleyküm Diyarbakır/Hani’den Nevşehir’e selamlar. Herkesin bayramı mübarek olsun Başta Şehit ve Gazi ailelerinin ve aile büyüklerimin ellerinden öperim. Sizler için görevdeyiz. Allah’a emanet olun. Hayırlı bayramlar

-Devam eden Bahar kalkanı harekatı kapsamında Suriye'nin idlib kentine bağlı al-shughour ilçesinden www.fibhaber.com aracılığı ile Acıgöl ilçesindeki ailesinin mübarek Ramazan bayramını tebrik eden Nevşehirli karamanımız Fatih Göltaş, "Başta tüm şehit anne ve babalarının ve buradaki bütün askerlerin kıymetli ailelerinin ellerinden öpüyor, bu vesile ile bayramlarını kutluyorum. Milletimizin gözü arkada kalmasın biz burda görevimizin başındayız." dedi.

Göltaş mesajında; "İdlib'den Selamün aleyküm Acıgöl’e Ve Tüm Nevşehir Halkına... Ramazan bayramınız mübarek olsun. Bu bayramda yokum Annem, Ramazan bayramınız mübarek olsun. Evde kal Nevşehir sağlıklı Günler için..." dedi.

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi, Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi, Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galib et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın. Yahya Kemal BEYATLI RABBIM sen ordumuzu muzaffer eyle. Şehitlerimize RAHMET eyle.AMİN." 

Tüm Mehmetçiklerimize Nevşehir'den selamlar sevgiler ....

FİB Haber Merkezi olarak tüm Mehmetçiklerimize çalışmalarında kolaylıklar ve hayırlı tezkereler diliyoruz.

Nevşehir Asker postası Sizde FİB Haber Merkezi watshap ihbar hattına ( 0 532 384 48 50) gönderin yayınlayalım...