Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri, Zonguldak, Kırşehir, Niğde, Nevşehir, Sivas, Giresun, Ordu, Gümüşhane, Bartın ve Sinop illerinden gelen yaklaşık 397 muhtarla bir araya geldi. Nevşehir den Ragıp Üner Mahallesi muhtarı Ramazan Körpınar da Beyaz Saray a katılım gösteren muhtarlar arasında yer aldı.

Muhtar Körpınar bu tarihi buluşmaya katılmış olmaktan dolayı son derece mutluyum ve çok heyecanlıyım.Nevşehir ve Mahallemi temsilen katıldığım bu buluşmanın ülkemiz şehrimiz ve mahallemize hayırlar getirmesini diliyorum dedi.

Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Muhtarlara Seslendi.

Yaptığı konuşmasına muhtarları Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletin evine Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na hoş geldiniz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muhtarlara Seslendi: “Büyük Devlet Olma Vizyonu Yerelden Başlar”


Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleştirilen muhtarlar toplantısında konuşan Erdoğan, 6-8 Ekim tarihlerinde ve Gazi olaylarında yaşananların unutulmamasını istedi. Vatandaşların araçlarının, dükkanlarının ve binalarının nasıl yakıldığının unutulmaması gerektiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediyelerin otobüslerinin nasıl yakıldığını unutulmamasını istedi.