Türk Silah Kuvvetleri'nin PKK hedeflerine düzenlediği operasyonda kullanılan silahların üstüne terör saldırılarında şehit olan güvenlik görevlilerinin isimleri yazıldı.

25 Mart Cuma akşamı Hakkari'nin Yüksekova İlçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda çıkan çatışmada şehit olan 2 yıllık Özel Harekat Polisi 24 yaşındaki Nevşehirli Emre Fıstıkeken'in ismi terör operasyonunda kullanılan silahlara verildi.

Türk Kara Kuvvetleri bünyesinde uzun yıllar terörle mücadele kapsamında görev yapan silah sistemleri üzerine askerlerimiz tarafından şehitlerimizin isimleri yazıldı. Şehit olan asker arkadaşlarına vefa örneği sergileyen Mehmetçiklerimiz, Hakkari'nin Yüksekova İlçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda çıkan çatışmada şehit olan Nevşehirli Emre Fıstıkeken'in isminide hain Terör örgütlerine yönelin düzenlenen operasyonda kullandıkları bazukaların üzerine yazdılar.

Yüksekova Şehitleri İçin Yan Yüksekova Yan..!!!


Nevşehirli yiğidimiz Şehit Emre'yi unutmayan arkadaşları Vatan , Bayrak Ezan ve tüm şehitlerimiz için operasyon yapıyorlar.

İşte Nevşehirli Şehidimiz Emre Fıstıkeken'in arkadaşları Terör operasyonunda kullandıkları Bazuka'ların üzerine "Yüksekova senin için yansın. 25.03.2016 PÖH Emre Fıstıkeken " yazısı yazdılar. Kahraman Mehmetçiklerimiz yazılarının devamında birde not düştüler:

Ululardan bir kutlu ferman ola
Ferman ola derdime derman ola
Vur yiğidim vur ki vatan var ola...

Asker Vurulunca Değil, Unutulunca Ölür!

Erisin damla damla kar
Gelmek üzere ilkbahar
Hazırlansın tabutluklar
Yine girip çıkacağız !!!

 Bize Vatan Dediler Can Verdik Bayrak Dediler Kan Verdik Biz Sadece Allahın Huzurunda Boyun Eydik Biz Türk Milletiyiz

YAKIN KARDEŞLERİM YİĞİTLERİM O ŞEHRİ YAKIN HER ŞEHİDDE İÇİMİZE SIZI DÜŞÜYOR VE ARTIK O ŞEHRİ BİR TEK PİSLİK KALMIYANA KADAR YAKIN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZDIR SİZLERE DUACIYIZ.


Son olarak PKK hedeflerinin vurulduğu hava harekatında şehit olan Necdet Aydoğdu, Müsellim Ünal, Okan Acar, İsmail Yavuz, Mehmet Koçak, Feyyaz Yumuşak, Yalçın Nane, Tansu Aydın, Muhammet Fatih Sivri, ve son düzenlenen hava harekatına ismi verilen Binbaşı Arslan Yavuz'un isimleri yazıldı.
 'Şehit Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız' hava harekâtında PKK terör örgütünün yurtiçi ve yurtdışında (Zap, Metina, Gara, Avaşin-Basyan, Hakurk ve Kandil'de) kullandığı önceden tespit edilen sığınak, barınak, depo, lojistik nokta ve barınma alanları ile mağaraların vurulduğu belirtildi.

Tüm Şehitlerimize Allahtan rahmet Yüce Milletimize baş sağlığı diliyoruz.