Nevşehirli Melek ve Emrah Arık Çiftinin minik kızları Zeynep Asel Arık, Coronavirüs nedeni ile yoğun mesai yapmak zorunda kalan başta kendi annesi Melek Arık olmak üzere tüm Kars Kağızman İlçe Devlet Hastanesi sağlık personellerine çikolata dağıttı.

Nevşehirli Melek ve Emrah Arık Çiftinin minik kızları Zeynep Asel Arık, önce maskesini taktı sonra Coronavirüs nedeni ile yoğun mesai yapmak zorunda kalan başta kendi annesi Melek Arık olmak üzere tüm Kars Kağızman İlçe Devlet Hastanesi sağlık personellerine üzerinde hastane personellerinin yüzlerini güldürüp mutlu edecek komik, huzur verici, cesaret verici küçük notlar yazdığı çikolataları hastanede görevli Doktor, Hemşire, Sağlık personeli olmak üzere tüm hastane çalışanlarına ikram ederek içerisinde bulunduğumuz bu zor günlerde onlara moral verdi.

Minik Zeynep Asel'in bu örnek davranışı Kars Kağızman İlçe Devlet Hastanesi sağlık personelini yüzünü güldürürken ziyaret esnasında eğlenceli anlar yaşandı.

Biz de FİB Haber ailesi olarak Zeynep Asel Arık kızımıza duyarlı davranışı için teşekkür ederken, tüm Türkiye genelinde canla başla çalışan sağlık personeline de emekleri için minnet duyduğumuzu belirtiriz.