Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici Avanos Kaymakamı ve Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Mustafa Eldivan'ı makamında ziyaret ederek, yeni sezon öncesi kamp yeri hususunda görüş alışverişinde bulundular...

Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici ilk olarak kulübün çalışmaları, hedefleri ve faaliyetleri hakkında Eldivan’a bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Avanos Kaymakamı ve Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Mustafa Eldivan, Öncelikle Nevşehir'in profesyonel ligde takımının olmasının önemine işaret ederek, kendilerine düşen her türlü yardıma hazır olduğunu söyledi.

Kaymakam Eldivan, Avanos ilçe sahasını tahsis etti.


Nevşehirspor'un sezon öncesi yapacağı kamp çalışmaları için Avanos sahasını Nevşehirspor kulübünün kullanımına tahsis ettiğini belirten Mustafa Eldivan, ayrıca İlçedeki otellerlede görüşmede bulunacağının sözünü verdi. 

Sayın Eldivan'la yapılan istişare toplantısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Leblebici de, Samimiyeti ve Nevşehirspor'un kamp ve saha konusunda destekleri için Avanos Kaymakamı ve Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Mustafa Eldivan'a teşekkür etti.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, yapmış olduğu açıklamasında; " Biz Nevşehirspor'u tüm ilçeleriyle beldeleriyle ve köyleriyle kucaklaşmasını arzu ediyoruz.  Yıllardır özlenen Başarının ancak bu şekilde geleceğine inanıyoruz. Bu kapsamda ilçe ziyaretlerinde bulunarak Nevşehirspor konusunda karşılıklı fikir alışverişleriyle istişarelerde bulunuyoruz . Oldukça verimli geçen ziyaretlerimiz bizleride ziyadesiyle mutlu ediyor" dedi.  

Ziyaret, Yeni sezona ait karşılıklı fikir alışverişi ve yapılan istişarelerle son buldu.

Ziyarette Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici'ye Yönetim kurulu üyesi İsmail Ördü'de eşlik etti.