Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici , Yeşil Kırşehirspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Ön Eleme maçı öncesi Yönetim, Teknik Heyet ve Futbolculara, Nevşehir Konağında moral motivasyon yemeği verdi.

Nevşehirspor Kulüp Yönetimininde hazır bulunduğu yemekte Kırmızı-Beyazlı takımın Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici , tüm futbolcularla tek tek ilgilenerek sohbet etti.

​Yönetim kurulunun gösterdiği yakın ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Nevşehirsporlu futbolcular, Başkan Leblebici'ye hassasiyetleri nedeniyle sonsuz teşekkür ettiler.

Yemekte bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, yönetim kurulu olarak her zaman için sizlerin yanındayız. Sizler sahadaki sportif başarıyla Nevşehir'in yüzünü güldüreceksiniz. Erol Azgın yönetimindeki teknik heyetimiz ve futbolcularımıza güvenimiz ve inancımız sonsuz” şeklinde konuştu.

Yemek sonunda Nevşehirspor Başkanı Leblebici ve yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcularla sohbet ederek mavi-lacivertli camiaya başarılar diledi.