380 dolayında eğitim kurumunun, 3 bin 700’e yakın eğitim çalışanının yer aldığı Nevşehir’de notunu beğenmeyen bir çok eğitimcinin soluğu okul ya da kurum müdürünün odasında aldığı öğrenildi.
Sözlü tartışmalara neden olan not kavgasında notunu beğenmeyen eğitimci “Müdürüm bu not bana oldumu şimdi” diye çıkışırken, Okul müdürlerinin bir çoğunun ramazan ayının da verdiği manevi sabırla durumu izah etmeye çalıştığı gözlendi.
Okulların tatil olduğu ve ramazan ayı içerisinde yaşanan eğitim kurumlarındaki bu sözlü tartışmaların sona ermesi için Okul ya da kurum müdürlerinin ne zaman hedef tahtasına oturtulmaktan vazgeçileceğine bakalım İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ne yorum getirecek?
En azından bu kurumlarda yıl boyunca beraber eğitim verebilmek için çaba sarf eden eğitim kurumları yönetimlerinin ve eğitimcileri karşı karşıya getirmeyecek yeni bir formül bulunması herkesin ortak arzusu durumunda.
Bu durumun devam ettirilmesi halinde önümüzdeki dönemlerde TBMM genel kurullarından, futbol sahalarından alıştığımız sille tokat kavga görüntülerine bu kez eğitim kurumlarında da rastlanabileceği kaçınılmaz bir durum.