Mobilya, dekorasyon, perde ve aksesuar ürünlerinin satışa sunulduğu NRL Home Mobilya mağazasının 2.şubesi bugün düzenlenen görkemli bir törenle açıldı. 

İşletmeciliğini Ruhi-Edip ve Mustafa Avşar’ın yaptığı ve 15 Temmuz Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi’nde bulunan NRL HOME Mobilya Mağazasının 2.şubesi açılışı nedeniyle tören düzenlendi.

Başta mobilya ve dekorasyon olmak üzere ev ve ofislerin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayan NRL HOME Mobilya Mağazası açılış törenine Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş,  MHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı  Mehmet Pınarbaşı,  Bims Sanayicileri Derneği (BSD) Başkanı Necdet Civelek, NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, Daire Müdürleri, Nevşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Esat Özaltın, Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Köybaşı, STK temsilcileri, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, çok sayıda iş insanları ve kalabalık bir davetli grubu katıldı.

AÇILIŞ KURDELASINI HEP BİRLİKTE KESTİLER

NRL Home adına Edip Avşar'ın selamlama konuşması ve Hafız Mahmut Kemikkıran hoca efendi tarafından okunan dualar eşliğinde gerçekleştirilen açılış töreninde yapılan duanın ardından açılış kurdelesi Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç tarafından kesildi.

Törende yapılan dua ile birlikte başta mobilya ve dekorasyon olmak üzere ev ve ofislerin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayacak olan NRL HOME Mobilya Mağazası hizmete açıldı.

NRL HOME Mobilya Mağazasının açılış törenine katılan Nevşehir protokolü, mağazayı gezerek işletme sahiplerine hayırlı ve bol kazançlar diledi.

Açılış sonrası NTB Başkanı İbrahim Salaş, işletme sahipleri Ruhi-Edip ve Mustafa Avşar’a hayırlı ve bol kazançlar diledi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Şehrimizde 90 yılı aşkın süredir hizmet veren NRL home işletmesinin yeni mağaza açılışına katılarak hayırlı olsun dileklerimizi ilettik, işletme sahibimiz ve aynı zamanda Merkez İlçe Başkanımız Edip Avşar’a ve ailesine yeni mağazalarında hayırlı ve bereketli işler diliyorum." dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M.Rauf Yanar'da;" NRL home işletmesinin yeni mağaza açılışına katılarak hayırlı olsun dileklerimizi ilettik, Merkez İlçe Başkanımız Edip Avşar’a ve ailesine yeni işyerlerinde hayırlı ve bereketli işler diliyorum." dedi

 "MAĞAZAMIZ HER CEBE VE ZEVKE HİTAP EDECEK"

İşletme sahipleri Ruhi-Edip ve Mustafa Avşar’da ; "Açılış törenimizde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz. ” İfadesini kullandı.

Açtıkları ikinci mağaza ile ilgili bilgiler veren NRL Home Mağazası İşletmecilerinden Edip Avşar, "90 yıldır esnaf olarak ahilik kültürü ile hizmet verdiğimiz Nevşehir halkına yeni işletmemiz ile daha da büyüyerek devam ediyoruz. Nevşehir halkına daha iyi hizmet verebilmek adında konsept bir mağaza daha açmayı planladık. Bugünde bu mağazanın açılışını gerçekleştirdik. Geniş ürün yelpazemizle Nevşehir'in yanı sıra tüm ilçelerine hitap edebilecek bir mağaza açtık. Hedefimiz en kaliteli ürünleri en uygun fiyata verebilmek. Mağazamız da Yatak odası, oturma gurupları, yemek odaları ve göz alıcı aksesuarlarımız bulunuyor. Bunlarla beraber biraz daha farklı bir nefes kazandırmış olduk. Yeni evlenecek ve evini yenileyecek çiftlerimize özel kampanyalarımız olacak. Bu mağazamızda yediden yetmişe herkesin zevkine ve ihtiyacına hitap edebileceğiz. Müşterilerimiz çevre illerde bulabilecekleri birçok ürünü burada mağazamıza bulabilecek. Mağazamızın açılışında bizleri yalnız bırakmayarak destek olan herkese çok teşekkür ederiz" dedi.

Nevşehir halkının 90 yıllık güveni ile sizlerleyiz...

Adres: 15 Temmuz Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No: 134  Nevşehir

İletişim: 0 533 372 37 67

NRL Home bir Ruhi, Edip ve Mustafa AVŞAR kuruluşudur...

Bizde www.fibhaber.com olarak şehrimizin en büyük NRL Home mobilya mağazası 2.şubesinin Nevşehir'imize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.