Nevşehir Süt Üreticileri Birliğinin 2016 yılı olağan genel kurul toplantısı 20 Şubat 2017 Pazartesi günü saat 14.00 de birlik merkezinde yapılacak. Çoğunluk sağlanmadığı takdirde ikinci toplantı 27 Şubat 2017 Pazartesi günü saat 14.00 de Nevşehir Ticaret Borsası Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Başkanlığını Mehmet Turhan’ın yaptığı Nevşehir Süt Üreticileri Birliğinin genel kurulunda ;
2016 Takvim yılı Yönetim Kurulu ve denetleme kurulu raporları okunacak, 2016 Takvim yılı YMM Raporu genel kurula katılanlara aktarılacak. 2016 Takvim yılı Birlik ve İktisadi İşletme Bilançosu ve gelir tablosu ile bilanço ve gelir tablosunun görüşmelere açılması. Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin ayrı ayrı ibra edilecek.
Genel kurulda 2016 Takvim yılında Yönetim Kurulunca alınmış olan Üyelikten Çıkma ve Çıkarılma Kararlarının görüşülerek karara bağlanacak. Yönetim kurulunca hazırlanan 2017 yılı bütçesinin okunması, Tüzel ve Gerçek kişiler için 2017 Yılı Üye aidatları belirlenecek. Harcırah, yolluk ve huzur ücretlerinin tespiti, birlik çalışma usul ve esaslarının belirlenmesinin ardından Birlik adına her türlü gayrimenkul alımı, satımı, cins tashihi, kat mülkiyeti, kat irtifakı, ifraz, tevhid, yola terk, ferdileşme her türlü tapu kadastro işlerinde, daire karşılığı iş yaptırma, yapılan dairelerin veya dükkânların satışı, Sgk Vergi Dairesi Belediyelerde birlik adına işlem yaptırmaya Medaş A.Ş. den abonelikler almaya yönetim kuruluna yetki verilmesi talebi de ele alınacak.