Başkan Salaş, bayram mesajında Nevşehir Halkının bayramını en içten dileklerle kutladı.
Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, "Bayramlar, dini ve milli duygularımızın perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir.
Yüce Allah’a olan kulluk şuurunun derinden hissedildiği, milli birlik ve beraberliğimizin zirveye çıktığı Ramazan ayını geride bırakarak bir bayrama daha kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bu mübarek günler bizi birbirimize bağlayan, kucaklaşmaya vesile olan müstesna bir zamana işaret eder. Küçüklere sevgiyle yaklaşıldığı, büyüklerin hürmetle anıldığı ve ziyaret edildiği bu günlerin millet hayatında eşsiz bir yeri bulunuyor.
Bir feyiz, rahmet, mağfiret, bolluk ve bereket mevsimi olan bu mübarek günlerin Nevşehirli Hemşerilerimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Kıymetli Nevşehirli hemşerilerimizle birlikte yeni bir Ramazan Bayramı’nı idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan Bayramını, tüm vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde geçirmesini temenni ediyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”