Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız’ın oğlu Buğra Parmaksız'ın Hafta sonu gerçekleştirilen düğün merasimine katılmak için ilimize gelen AK Parti Ankara Milletvekili Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, AK Parti Niğde Milletvekili Meclis İdare Amiri Erdoğan Özegen, TSE Eski Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Malatyalı,Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken, Trabzon Ticaret Odası Meclis Başkanı ve TOBB ETÜ Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret ettiler.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Karşılıklı fikir alışverişinde bulunan heyet, Nevşehir Ticaret Borsası çalışmaları hakkında Başkan Salaş'tan bilgi aldı.

Başkan Salaş, konuklarına Nevşehir Kabak Çekirdeği Kuru üzüm ve köftür ikram etti...

Ziyaret sonrası TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, misafirperverliği ve Başarılı çalışmaları nedeniyle Borsa Başkanı Salaş'a teşekkür etti.

AK Parti Ankara Milletvekili Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek te “Tarihi dokusu, kültürü, misafirperverliği ile Nevşehir Orta Anadolu Bölgesi’nin önemli bir kentidir. Bugün NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız'ın evladının düğün gününe katılmak için buradayız. İş dünyasının çatısını oluşturan Oda ve Borsa'nın uyumlu bir şekilde çalışıyor olması gerçekten çok güzel. Bu vesile ile Bizlere ev sahipliği yapan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanımız İbrahim Beye teşekkür ediyorum dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ta, "Bugün Borsamızda her biri birbirinden kıymetli çok değerli konuklarımızı Borsamızda ağırlıyor olmaktan dolayı son derece mutluyum. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.


 Çekilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaret sona erdi.