Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim SALAŞ, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasının yeni Başkanı Şerafettin ARSLAN’A hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler odası başkanı Şerafettin Arslan, "Odamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan'ı sayın İbrahim SALAŞ'a şahsım ve meslektaşlarım adına teşekkür ederim "dedi.


Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler odası başkanı Şerafettin Arslan ile görüş alışverişinde bulunan Salaş, Gelir Vergisi Kanunu ile bazı kanunlarda yapılan değişiklikler hakkında borsa üyelerine yönelik brifing verebileceklerini söyledi. 

Büyük şirketlerin bünyesinde mali müşavirlerin olduğunu ancak orta ve küçük ölçekli işletme yada firmalarda bazı sorunların göründüğüne dikkat çeken Arslan, önümüzdeki dönem yapılacak olan bazı düzenlemeler hakkında borsa üyelerine yönelik bir bilgilendirme toplantısı yapabileceklerini ifade etti. Arslan’ın önerisine NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş da sıcak baktı. Salaş, “ Bizim açımızdan üyelerimize yönelik güzel bir hizmet olacaktır. Borsamız salonumuzda bu hizmeti verebiliriz ve bundan da büyük memnunluk duyarız” diye konuştu.