Nevşehir Ticaret Odası aylık olağan meclis toplantısı Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Meclis Başkanı Seyit İnce, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, meclis üyeleri , meslek komite başkanları ve Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş katıldı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İNCE başkanlığında toplanan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi açılışında konuşma yapan İNCE; gündeme dair açıklamalarda bulunarak, meclis gündemi ve toplantı hakkında bilgilendirme yaptı. 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayan Seyit İnce, sözü Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’a verdi.

Parmaksız; Ülke ve Nevşehir gündemine dair gelişmeler hakkında bilgiler verdikten sonra Bazı Alacakların Yapılandırılmasına İlişkin 6736 Sayılı Kanun hakkında kısa bilgilendirme yaparak, Nevşehir Defterdarlığı ile işbirliği içerisinde ilerleyen günlerde bilgilendirme toplantısı düzenleneceğini ve bütün üyelerin davet edileceğini ifade etti.

Ülkemizde gerçekleşen son olaylar hakkında değerlendirme yapan NTSO Yönetim Kurulu Başkanı PARMAKSIZ, iş hayatında gerçekleşebilecek olası risklerle, dikkat edilmesi gereken konular hakkında meclis üyelerine bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantı soru-cevap bölümünün tamamlanması ile neticelendi.